betpractice studio cote reale interfa?? de pariuri peste strategie

Fie că sunteți un utilizator nou în Betpractice sau utilizați suita noastră de mult timp, suntem siguri că veți dori să știți atât acest lucru presetate și celelalte presetări implicite pe care utilizatorii experților în practică le-au proiectat pentru a vă ușura progresul și a accelera căutarea jocurilor cu valoare. Dacă doriți să vedeți celelalte presetări și strategii create de experții Betpractice vizitați acest link.

Astăzi vom vorbi despre presetareaTREND OVER , cu care vom căuta jocuri în care ne așteptăm la goluri și le vom include în strategia noastră de pariere peste.

Cum de a găsi jocuri cu o mulțime de goluri?

Pentru a face acest lucru, vom merge la instrumentul PREGAME din suita Betpractice și vom face clic pe ADĂUGAȚI O PRESETARE, iar în secțiunea PRESETĂRI BP vom încărca presetarea TREND OVER.

În caseta de descriere a presetării vedem filtrele care vor fi aplicate listei de meciuri ale zilei și care ne vor lăsa o listă filtrată cu meciurile din ziua în care sunt așteptate multe goluri, filtrele sunt după cum urmează:

  • Mai mult de 80% (Cote mai mici de 1,25) din peste 1,5 goluri în joc
  • Mai mult de 55% (Cote mai mici de 1,82) din peste 2,5 goluri în joc
  • Mai mult de 45% (Cote mai mici de 2,22) din peste 3,5 goluri în joc
  • Mai mult de 70% (Cote mai mici de 1,43) din peste 0,5 goluri înainte de pauză
  • Mai mult de 40% (Cote mai mici de 2,5) din peste 1,5 goluri înainte de pauză
  • Mai mult de 60% (Impar mai mic de 1,67) din ambele echipe pentru a înscrie DA (piață opțională)

Cu aceasta vom obține o listă foarte interesantă de gane a zilei, cu o tendință clară de a avea obiective, deoarece în trecut au existat obiective.

De exemplu, aceasta este lista meciurilor pentru 15 decembrie 2020 folosind toate ligile disponibile pe Betpractice (acest lucru va depinde de ligile pe care le-ați inclus în profilul activ).

Imparul real (numărul de lângă pictograma albastră Betpractice de deasupra cotelor bet365) va depinde, de asemenea, de eșantionul care ți-a fost atribuit în profilul tău activ. Toate acestea sunt configurate în panoul Gestionare cont:

Strategie de pariere de peste 2,5 cu valoare pe pregame

Una dintre caracteristicile care ne plac cel mai mult la Betpractice este ușurința cu care putem găsi valoare. După cum probabil știți bine, pariurile cu valoare vă oferă un avantaj fundamental atunci când vine vorba de a merge cu un pas înaintea caselor de pariuri, iar cu Betpractice este foarte ușor să găsiți meciuri și să le încorporați într-o strategie pentru a paria pe pregătirea în acele meciuri în care există valoare.

În imaginea de mai sus putem filtra pentru a ne arăta doar acele meciuri în care a existat o valoare pe piață de peste 2,5. Pentru a filtra, vom adăuga pur și simplu Filtre și filtru cu o valoare minimă de 0 după cum urmează:

Acest lucru ne va arăta doar jocul care a avut o valoare de piață de peste 2,5 goluri în meci, adică în cazul în care casa de pariuri plătește mai mult decât ar trebui.

Cu aceasta am avea o listă zilnică de jocuri în care multe goluri sunt de așteptat perfect pentru a fi utilizate într-o strategie pentru a paria pe peste 2,5 cu valoare pregătită

Strategie de pariere Peste 2,5 în direct

Dacă credeți că șansele unei piețe sunt foarte mici în pregame, aveți opțiunea de a intra în direct. În plus, cu Betpractice puteți utiliza alertele pentru a vă notifica atunci când piața respectivă ajunge la cota care vă interesează. Să luăm exemplul aceleiași piețe pentru a face o strategie live pentru a paria pe Peste 2,5, adică că există cel puțin 3 goluri în meci.

Faceți clic pe “SETAȚI ALARME MULTIPLE” și setați alarma în modul Live în așa fel încât să vă spunem o cotă de 1,8 începând cu piața De peste 2,5. În acest fel, atunci când piața de mai mult de 2,5 goluri atinge @1.8, vom primi o notificare pe smartphone-ul nostru prin Telegram sau aplicația oficială Betpractice APP. De asemenea, vom primi o notificare pe laptopul nostru.

În acest fel creștem prețul cotelor într-un meci în care se așteaptă multe goluri, așa că intrăm cu avantaj.

Dacă aveți întrebări despre această presetare sau altele, nu ezitați să ne lăsați un comentariu.

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️