Tranzac?ionarea în cadrul strategiei

Vom folosi Betpractice Studio pentru a găsi cel mai bun meci pentru tranzacționare în cadrul strategiei de pariere pe sub piață și cel mai bun moment al acelui meci pentru a paria pe el.

Va fi un pariu strategia de trading under, vom paria pe UNDER 2.5 FT pe goluri LIVE pentru o perioadă de 10 minute, care sunt probabil cele mai bune 10 minute ale meciului de fotbal pentru strategia noastră și în care vom câștiga “doar” 10% din investiția noastră totală. Dacă în acele 10 minute s-a marcat un gol, păstrați-vă calmul, acesta poate fi închis folosind comerțul sportiv și pierzând între 20% și 60%, din investiția noastră în funcție de situația în care ne aflăm în prima sau a doua repriză. Și poate chiar nu pierde nimic așteptând un pic mai mult, aceasta este stop-loss.

Strategia se bazează pe pariuri în cel mai bun moment al jocului pentru UNDER 2.5FT în timp ce scorul este 0-0, apoi așteptați 10 min mai mult și pariați pe OVER 2.5FT folosind următoarea formulă:

(Miză 1 x Impar 1) / Impar 2

Pentru a crește beneficiul între rezultatele de sub și peste, o putem face și prin apăsarea butonului CASH-OUT.

Cum găsim cea mai bună potrivire pentru tranzacționarea în cadrul strategiei

Pentru a găsi cel mai profitabil meci de fotbal pentru a paria avem un BP PRESETat pe instrumentul Pregame în Betpractice Studio PRO cu următoarele condiții:
Sub3.5 FT + 80%
Sub2,5 FT + 60%
Sub1,5 FT + 40%
Sub1,5 HT + 75%
Ambele echipe să înscrie NU + 60%
Jumătate cu mai multe goluri = Repriza a 2-a

betpractice studio presetate de tranzac?ionare în conformitate cu strategia de

Vom analiza, de asemenea, starea actuală a fiecărei echipe care cel puțin 7 din ultimele 10 au fost Under și avem un eșantion bun de date în acea ligă, vom renunța la orice echipă care a jucat doar de 5 sau 6 ori și vom căuta mostre de date de cel puțin 20 de jocuri.

Meciurile care adună cele mai multe piețe în acești parametri vor fi ideale pentru tranzacționarea în cadrul strategiei.

Odată ce am găsit jocul, vom avea nevoie de Instrumentul NextGoal pentru a ști care este cel mai bun interval de 10 minute al jocului nostru cu cele mai multe sub tendinta, ideal intre minutele 50-60, 60-70, 70-80, pentru ca daca am ajuns la 0-0 in acele intervale impararea lui Under va scadea mai repede decat in prima repriza, iar daca marcheaza un gol pierderea este mult mai mica.

Vom paria o sumă inițială a băncii noastre, niciodată mai mult de 10%, la UNDER2.5 vom aștepta 10 minute și vom încasa încercând să obținem un profit de 10% din miza noastră inițială.

Dacă un gol este marcat în acea întindere de 10 minute, nu totul este pierdut, depinde de timpul jocului și de suma pe care casa de pariuri o va oferi cu cash-out, dar chiar dacă este în primul 10min nu vom pierde mai mult de 60% din miza noastră inițială, cu puțină încredere, deoarece este un joc sub trend putem reduce această pierdere pe măsură ce trece timpul, amintiți-vă că avem o pernă și doar 3 goluri ne fac să pierdem pariul.

Timpul joacă în favoarea noastră, pe măsură ce timpul trece fără goluri sunt marcate, cu atât mai mulți bani vom câștiga.

În plus, putem folosi instrumentul OddsCompiler pentru pre-joc pe care cotele ar trebui să îl aibă în favoarea Under 2.5 FT la începutul pariului, iar taxa ar trebui să fie de peste 2.5FT 10 min mai târziu. Amintiți-vă că aceasta este taxa reală, în cazul în care meciul este plictisitor cotele casei de pariuri vor fi foarte asemănătoare sau chiar mai mare, în cazul în care jocul are o mulțime de șanse ratate, taxa va fi mult mai mică decât cele reale și cel mai rău este că va scădea încet.

Ți-a plăcut strategia de pariere Trading Under? Lasă-ne un comentariu de mai jos sau partajați-l cu prietenii tai!

Încercați-l acum pentru drum liber!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️