Tranzac?ionare presetat? peste/sub

În acest articol vă vom vorbi despre pariurile pe o varietate de meciuri, cum să alegeți cele mai bune pariuri fotbalistice ale zilei, cele care îndeplinesc cei mai mulți factori și condiționând succesul fiecărei strategii de pariere (peste sau sub), cum să vă adaptați la ceea ce se întâmplă la un anumit moment și să pariați în favoarea “tendinței așteptate”.

De exemplu: Nu este același lucru să pariezi pe peste 2,5 goluri FT în meciurile în care singura ta condiție de căutare a fost ca meciul anterior să fie peste 2,5 goluri FT. Dar pariind pe Over pe un meci de fotbal în care din ultimele 10 meciuri au îndeplinit condiția specifică Over de cel puțin 6 sau mai multe ori, există o tendință clară ca un gol să fie marcat în ambele reprize și, în plus, la 4 ocazii golurile marcate au fost Peste 3,5.

Puterea acestui unealtă nu este de a face un pariu pe zi, este de a diversifica printre cele mai bune pariuri ale zilei, face cele simple, cu un management bancar bun, au unele factori de condiționare și veți sfârși prin a studia cele mai bune din zi și concentrându-se numai pe ele (cel mai probabil, cu mai multă valoare). Dar trebuie să respecți și trendul.

Peste pariuri este o strategie comună de pariuri, dar nu are rost să le forțeze, dacă într-o zi singurele ligi de fotbal care joacă este Prima Ligă Rusă sau Ligue 2 franceză, unde golurile nu abundă de obicei, pariurile pe peste pot fi riscante … sau poate nu.

Este extrem de dificil să se calculeze tendința, se schimbă, deși acest lucru vine de obicei însoțit de Legea lui Murphy ca atunci când ciudatul la o anumită tendință este foarte scăzut, de exemplu, există echipe cu o serie bună câștigătoare și ciudatul lor de a CÂȘTIGA MECIUL este de 1,25, de obicei, acestea leagă sau pierd jocul. Nu ți s-a întâmplat asta de mai multe ori?

Dar ei bine, sunt doar picături mici de lapte care scapă din pahar atunci când încearcă să-l umple, normal nu este ca toate echipele să-ți schimbe tendința de câștig în aceeași zi și de aceea este bine să ne diversificăm în mai multe pariuri simple, deși obținem un randament mai mic decât într-unul combinat. Dar avem grijă de banca noastră, este întotdeauna mai bine să mergem pentru mai multe single-uri decât pentru un singur pariu combinat, în cazul în care oricare dintre aceste meciuri sunt picături care scapă din sticlă.

Cel mai important lucru va fi întotdeauna să umpleți paharul de lapte în partea de sus îndreptat bine cu sticla.

De aceea trebuie să vă spun că nu trebuie să forțați tendința așteptată, dacă te uiți la o tendință OVER și nu găsești niciuna sau doar găsești câteva, va trebui să te concentrezi pe o strategie de pariere diferită în căutarea unui trend sub trend și dacă, de asemenea, nu este o zi pentru ambele să o eviți, poate într-o zi se aplică ambele strategii. Trebuie să ne adaptăm strategia la ceea ce se întâmplă.

Wee va scrie aici parametrii pe care îi folosesc pentru a mă concentra pe strategia mea zilnică și poate parametrii sau factorii de condiționare sunt mai buni.

Meciurile care indeplinesc cei mai multi factori de conditionare vor fi cele ideale pentru fiecare strategie.

În Betpractice putem încărca aceste filtre ca presetate. Acestea sunt deja create și salvate în “PRESETĂRI BP”, după cum puteți vedea pe această captură de ecran:

sub peste goluri strategie de pariuri studio betpractice

De asemenea, trebuie să respectăm starea actuală a formei pentru ultimele 10 jocuri ale fiecărei echipe, observând că pariul nostru este îndeplinit în majoritatea ocaziilor. Putem verifica făcând clic pe un A SE VEDEA DETALII de orice piață

sub peste goluri strategia de pariuri betpractice studio detalii de pia??

Aici parametrii (îl aveți și pe Betpractice Studio).

Trend Over:
Peste 1,5 FT + 80%
Peste 2,5 FT + 60%
Peste 3,5 FT + 45%
Peste 1,5 HT + 45%
BTTS DA + 60% (nu trebuie să fie condiționat)
Gol marcat în ambele reprize + 55%

Trend Sub:
Sub 3,5 FT + 80%
Sub 2,5 FT + 60%
Sub 1,5 FT + 45%
Sub 1,5 HT + 85%
BTTS NO + 60% (în acest caz, este foarte important)
Gol marcat în ambele reprize NU + 55%

Ceea ce este clar este că cu cât jocul reunește mai mulți factori de condiționare, cu atât strategia ta de pariere va fi mai bună și toate pariurile sunt direcționate în calea ta, pentru că nu uita: putem fi enervați de unul sau două meciuri, dar potențialul strategiei noastre va fi să pariezi pe multe meciuri urmând o strategie de acumulare a factorilor de condiționare.

Ia-ți de tranzacționare de fotbal la nivelul următor și de a explora peste / sub presetate pentru GRATUIT!

Ți-a plăcut acest Tutorial? Lasă-ne un comentariu de mai jos sau partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️