Strategie profitabilă SUB 2,5 goluri - profitabilă

în conformitate cu 2.5 obiective strategie recomandate

Atunci când creăm o strategie de pariere dintr-un anumit motiv, avem tendința de a căuta strategii de peste obiective, ceea ce înseamnă că căutăm ligi și echipe cu o frecvență ridicată a obiectivelor, dar există multe ligi și echipe care sunt de cealaltă parte care sunt foarte profitabile.
În acest articol vom explica pas cu pas cum să identificăm ligile în care media golurilor este scăzută și sunt profitabile în acest sezon.

► Cum de a găsi ligi profitabile pentru piața sub 2,5 goluri cu poziția ligii.

Cu instrumentul Betpractice Backtesting putem verifica profitabilitatea piețelor în timpul sezonului curent și a celor anterioare, precum și posibilitatea de a filtra folosind diferite filtre, cum ar fi dungile. Pentru a face acest lucru este foarte simplu:

Accesați instrumentul Backtesting și deschideți secțiunea filtre.

Selectați toate ligile europene, din sezonul curent și piața de goluri Under 2.5.
Apoi putem vedea filtrele încărcate pe partea dreaptă!

Premisa este de a căuta acele echipe care nu sunt marcatori mari și, prin urmare, tind să fie în pozițiile de top, sau acele echipe care sunt puternic chinuite și, prin urmare, sunt în partea de jos a clasamentului. Vom aplica modificările și vom închide fereastra pentru a vedea rezultatele pe ligă. Pentru a avea o vizualizare mai clară, sortăm ligile după randament făcând clic pe coloana corespunzătoare.

După cum putem vedea, există 6 ligi care oferă un randament de peste 10% în acest sezon cu filtrele selectate. Pentru a avea o viziune mai clară, vom elimina restul ligilor pentru a analiza rezultatele totale doar cu aceste ligi foarte profitabile.

Dacă rămânem singuri cu ligile care au un randament mai mare de 10%, obținem un sistem cu un randament de 21,94%, o tragere maximă așteptată de -5,67 unități și o cotă medie de 1,86.

► Cum de a găsi ligi profitabile pentru piața sub 2.5 goluri cu dungi

Cu instrumentul Betpractice Backtesting putem verifica profitabilitatea piețelor în timpul sezonului curent și a celor anterioare, precum și posibilitatea de a filtra folosind diferite filtre, cum ar fi dungile.

Pentru a face acest lucru, ceea ce vom face este să mergem la instrumentul Backtesting și să deschidem secțiunea filtrelor, apoi să selectăm toate ligile europene, sezonul actual și piața de goluri Under 2,5. Când terminăm, putem vedea filtrele încărcate pe partea dreaptă.

De fiecare dată când facem o modificare, trebuie să facem clic pe APPLY CHANGES, astfel încât modificările să fie aplicate.

Acum vom merge la fila STATISTICI și în acea filă vom merge la STREAKS. Acolo vom adăuga o serie pentru echipa locală (Acasă) de Under 0.5HT Streak de 2 jocuri. Ceea ce facem este să filtrăm și să vizionăm doar acele jocuri în care echipa gazdă iese dintr-o serie de 2 meciuri în care scorul la pauză (al echipei gazdă) a fost 0-0.

După aplicarea modificărilor, închidem fereastra filtrului și vom sorta ligile după randament de la cel mai mare la cel mai mic.

Cu aceasta, vom rămâne acum cu primele 4 ligi, care sunt cele care pe tot parcursul acestui sezon oferă o performanță mai mare (mai mare de 5%).

Acest lucru ne lasă cu un sistem de mai puțin de 2,5 goluri pe care în acest sezon le dă cu 11,38%, cu un raport de succes de 62% și o cotă medie de 1,83

► Cum de a găsi ligi profitabile pentru under 2.5 goluri de piață cu statistici obiective medii

Pentru acest exemplu vom selecta din nou toate ligile europene, piața sub 2,5 goluri și actualul sezon.

Din nou, vom redeschide filtrele statistice, dar de data aceasta vom merge la fila GOLURI AVG și vom selecta Home Scored Overall, pentru a filtra după numărul mediu de goluri pe care echipa gazdă le marchează atunci când joacă acasă și în deplasare . Când îl adăugăm, vom vedea filtrul selectat în partea dreaptă.

Închidem fereastra și reordonăm ligile prin randament de la cel mai mare la cel mai mic.

După cum putem vedea, doar două ligi au un randament de peste 5%. Cu toate acestea, ele oferă randamente destul de acceptabile și de care putem profita pentru a doua rundă a ligii. Pentru această strategie vom rămâne cu Campionatul Scoției și Premier League, lăsând un sistem de mai puțin de 2,5 goluri cu următoarele rezultate:

Deși avem doar două ligi, este un scenariu foarte bun să ținem cont și să intrăm în jocurile acestui sistem de minus 2,5 goluri.

Ți-a plăcut strategia sub 2,5 goluri? Lasă-ne un comentariu de mai jos sau partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️