Strategie: Ambele echipe să înscrie NU - profitabile

Deși mulți preferă să creeze strategii bazate pe obiective, există o mulțime de profitabilitate în acele jocuri de fotbal cu puține goluri. În acest post vă vom arăta o strategie a ambelor echipe care marchează NU, unde căutăm jocuri fără goluri sau în care doar o singură echipă marchează.

► Cum să începi o strategie pentru ambele echipe să marcheze: NU

Pentru a crea această strategie, vom folosi diferite piețe și statistici în instrumentul Betpractice Pre Game. Căutarea noastră trebuie să se concentreze pe meciuri în care se așteaptă puține obiective, așa că pentru ei vom folosi piețele:

  • Ambele echipe marchează NU
  • Sub 2.5 goluri FT
  • Sub 1,5 goluri FT
strategia de pariere a ambelor echipe pentru a marca nu
Piețele încărcate în practica betpractice pre joc

De asemenea, vom folosi două statistici pentru a filtra meciurile de fotbal pentru fiecare zi. În acest caz, vom folosi numărul mediu de șuturi pe poartă și numărul mediu de cornere , deoarece acestea sunt două statistici care sunt direct legate de numărul de goluri pe meci.

sortarea ambelor echipe pentru a marca nu
Statistici de cornere și șuturi pe poartă în instrumentul Betpractice pregame

► Cele mai bune meciuri pentru o strategie a ambelor echipe de a marca: NU

Cu aceste piețe și statistici putem începe să filtrăm cuponul de dinainte de joc pentru a păstra doar acele meciuri de fotbal care ne interesează.

Vom începe cu piețele și vom filtra după cota reală . Cotele reale ne vor ajuta să filtrăm meciurile de fotbal și să le păstrăm pe cele care au îndeplinit piața specifică un procent pe care îl indicăm.

Primul lucru pe care îl vom face este să filtrăm piața pentru ca “ambele echipe să marcheze: nu”, astfel încât să ne arate doar meciuri în care cel puțin jumătate din sezon s-au încheiat cu ambele scoruri nr. Pentru a face acest lucru, trebuie să filtrăm piața pe care ambele echipe nu au punctaj maxim 2 (o cotă de 2 este egală cu 50%).

Trebuie amintit că pentru a filtra meciurile doar pentru sezonul actual trebuie să avem un profil activ în care cota reală este cea a actualului sezon. Aceasta este configurată în panoul Administrare cont.

După filtrarea pieței ambelor echipe scor nu, vom face același lucru cu piața Under 1.5 Goluri FT, dar în loc de filtrare cu 50% vom face acest lucru cu 25%, așa că vom pune un maxim de 4 (cote @ 4 este egal cu 25%).

Și, în cele din urmă, cu piața de mai puțin de 2,5 goluri, FT vom face același lucru ca și cu piața ambelor echipe care marchează nu, și vom filtra cu un minim de 50% din meciurile Under 2.5 Goluri. Pentru aceasta trebuie să introducem din nou un maxim de 2. Iar filtrele pieței ar arăta astfel:

la

Apoi, vom filtra după statistici. Și în acest caz vom filtra numărul total mediu de șuturi pe țintă (între ambele echipe) cu un maxim de 7 și o medie de colțuri maxime de 8 și ar fi după cum urmează:

Apoi faceți clic pe I’m Done!

De acum înainte, am putea exclude doar acele ligi care nu ne interesează, de exemplu cele care nu sunt disponibile pe site-ul nostru de investiții pe care le folosim.

La Betpractice sunt zeci de competiții disponibile, dar odată ce avem strategia noastră a ambelor echipe de a marca: NU, înființată, trebuie să începem să luăm act de modul în care se dezvoltă în fiecare ligă, pentru a elimina acele ligi (sau echipe de ligă) care nu funcționează.

Încercați și dacă aveți întrebări despre această strategie de pariere, lăsați-ne un comentariu mai jos sau împărtășiți-l cu prietenii dvs.!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️