Strategia de pariere pentru combinarea valorii - Valoare dublă presetată

featured value combination strategia de pariere

Deși am vorbit deja despre strategia de combinare în alte articole, încercăm întotdeauna să îmbunătățim strategiile prin încorporarea diferiților parametri care pot oferi un grad de valoare. Valoarea va fi exact punctul diferențial al acestei strategii în care vom combina două piețe cu valoare pentru a ne consolida strategia.

► Ce este un pariu combinat?

Un pariu combinat este un tip de pariu în care trebuie îndeplinite mai multe evenimente pentru a fi câștigat. Când facem un pariu simplu, facem un bilet la un singur eveniment, de exemplu că Real Madrid câștigă meciul. Într-un pariu combinat trebuie să introducem mai mult de un eveniment în pariu, de exemplu că Real Madrid va câștiga împotriva Sevilla și că există o remiză în meciul Manchester City – Arsenal.

Deși există posibilități infinite de aplicare a unei strategii de pariere combinate, în acest articol obiectivul este de a găsi o cotă mai mare prin combinarea evenimentelor care, în principiu, sunt destul de probabile și care au valoare în funcție de datele pe care ni le oferă instrumentele Betpractice Studio.

► Cum să găsiți pariurile pe valoare

Pentru a putea face combinații cu valoarea, va trebui mai întâi să identificăm pe ce piețe există o cotă care depășește ceea ce ar trebui să fie. La Betpractice, au fost create mai multe presetări (set de filtre) pentru a putea identifica aceste tipuri de potriviri cu doar două clicuri. De data aceasta vom vorbi despre dublul value IV presetat. În această presetare avem următorii parametri:

  • Piata peste / sub 3.5FT
  • Piata peste / sub 4.5FT
  • Piata peste / sub 5.5FT

Aceste 6 piețe cu un procent mai mare de 80% sau ceea ce este același, o cotă reală de @ 1.25
În plus, un filtru cu o valoare minimă de 5%, adică diferența dintre cotele reale și idd-urile caselor de pariuri este de cel puțin 5%

Cu aceste 6 piețe vom avea o gamă largă de meciuri pentru strategia noastră de valoare combinată cu valoarea

Calculul taxei reale se va face pe baza eșantionului selectat în configurația profilului în Administrarea contului pe care îl puteți modifica aici:

După ce ați selectat cotele reale, adică eșantionul cu care se va calcula acel 80%, putem încărca profilul după cum urmează:

La încărcarea presetării, aceasta va returna potrivirile zilei care îndeplinesc acești parametri:

► Strategie de pariere combinată cu valoare după probabilitate

Odată ce avem lista de meciuri pentru ziua respectivă, trebuie să trecem la selecția meciurilor. Pentru a alege aceste meciuri putem adera la diferite criterii, unul dintre cele mai rezonabile fiind să facem acest lucru prin probabilitate.

Pentru aceasta, ceea ce vom face este să ne uităm mai întâi la piețele care au o valoare mai mare de 5% și apoi să comandăm acele coloane de la cele mai mici cote reale la cele mai mari.

Odată ce piețele sunt ordonate după probabilitate, rămâne doar să le alegeți pe cele cu cele mai mici cote reale și să le încorporați în strategia noastră combinată de pariere după probabilitate.

► Valoare pentru strategia de pariere cu valoare maximă combinată

În această strategie combinată de pariere nu vom fi ghidați de probabilitate, dar vom alege acele jocuri în care diferența dintre cotele reale Betpractice și cotele caselor de pariuri este mai mare. Vom alege meciuri de fotbal cu o valoare mai mare.

Procedura este aceeași ca și în strategia anterioară de pariere combinată, numai aici vom sorta după valoarea activă după cum urmează:

Va trebui doar să alegem primele meciuri de pe listă și vom face o strategie de pariere combinată cu valoarea maximă posibilă.

După cum puteți vedea, există până la 5 versiuni diferite ale acestui tip de presetate. Toate au aceeași probabilitate (80%) și filtre de valoare (5%), dar piețele diferite sunt combinate.

Ți-a plăcut strategia de pariere cu combinația de valori? Încercați-l și lăsați-ne un comentariu mai jos sau împărtășiți-l cu prietenii dvs.!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️