Strategia de pariere ÎMPOTRIVA scorului corect 0-1 și 0-2

Știați că puteți plasa pariuri pe una sau mai multe piețe? Cu Betpractice putem filtra meciurile zilei pentru a rămâne doar cu cei care îndeplinesc parametrii care ne interesează. Acest lucru poate fi aplicat oricărui tip de strategie, iar în acest articol vom vorbi despre o strategie de pariere împotriva scorului corect 0-1 și 0-2.

► Ce înseamnă să pariezi pe o piață?

În mod normal, atunci când spunem că vom paria pe ceva ce facem un pariu în favoarea, de exemplu un pariu Peste 2,5 goluri pariem în favoarea faptului că vor exista mai mult de 2,5 goluri în meci. Există o altă modalitate de a proceda în casele de pariuri de schimb care oferă să parieze împotriva aceleiași piețe. Parierea pe mai mult de 2,5 goluri va fi un pariu câștigător numai dacă există mai puțin de 2,5 goluri în meci . Aceste tipuri de pariuri sunt cunoscute sub numele de pariuri “lay”.

Cele mai bune meciuri pentru a paria împotriva scorului corect

O abordare logică pentru a găsi meciuri și a le include în strategia noastră de a paria împotriva scorului corect 0-1 și 0-2 este să căutăm acele meciuri în care acele scoruri au avut loc foarte rar. Acest lucru cu Betpractice este foarte simplu, de asemenea, în Betpractice veți găsi aceste filtre deja pregătite pentru a putea să-l încărcați în 2 clicuri.

În instrumentul Pre-match vom face clic pe Adăugare presetare și vom selecta presetarea “Lay 0-1 & Lay 0-2”. După cum putem vedea în descrierea presetării, acest lucru ne va lăsa o listă de meciuri în care markerul 0-1 și markerul 0-2 au primit maximum 5% din eșantion. Eșantionul pe care se va aplica acest procent va fi ales de noi în profilul nostru de utilizator după cum urmează:

La aplicarea presetării, ne va lăsa lista de potriviri ale zilei cu filtrele și parametrii stabiliți

► Strategia de pariere ÎMPOTRIVA scorului corect dinaintea meciului

Prima strategie pe care o vom vedea este să pariem împotriva scorului corect din pregame fără a efectua niciun fel de operație live. Acest lucru este mai ușor de făcut, deoarece am aplica ceea ce se numește “set and forget”, adică facem intrarea și uităm de joc până când se termină pentru a verifica rezultatul. Pentru această strategie, tot ce trebuie să facem este să aplicăm o relație între bookie odd și real Betpractice odd.

În acest caz, am aplica un al doilea filtru manual (am putea să-l facem în secțiunea “adăugați filtre”, dar nu este necesar) în care vom renunța la toate cotele caselor de pariuri care sunt mai mari de @ 10) și de acolo filtrăm din nou și rămânem cu piața care are cea mai mare diferență de valoare negativă între imparul real și impar al caselor de pariuri.

În acest caz, am rămâne cu scorul corect 0-2. Cotele reale ale Betpractice sunt @ 39.25 (2.5% probabilitate), iar casa de pariuri este @ 7 (probabilitate de 14,3%). Vom aplica o strategie de pariere ÎMPOTRIVA markerului corect, așa că suntem interesați să căutăm markerul corect cu cea mai mică probabilitate de a se întâmpla (probabilitate de 2,5% conform Betpractice) și că, în același timp, casa de pariuri crede că există mai mult. probabilitatea să se întâmple și, prin urmare, suntem plătiți mai bine (14,3%).

► Strategia de pariere ÎMPOTRIVA scorului corect live

Pentru a realiza următoarea strategie, metoda de filtrare ar fi exact aceeași ca în strategia de scor corect înainte de meci. Diferența în această strategie este că ne vom ajusta riscul (ceea ce pariem) în funcție de circumstanțele care apar în joc. Obiectivul acestei strategii este de a asigura profituri sau de a reduce pierderile.

Ce factori ne vor determina să facem schimbări în strategia noastră) Indiferent dacă există sau nu obiective. Continuând cu exemplul anterior, dacă ne-am fi aplicat strategia de pariere împotriva scorului corect 0-2 și localul marchează un gol, intrarea noastră ar fi câștigată 100% și nu ar trebui să facem altceva, este o situație ideală.

De asemenea, se poate întâmpla ca jocul să fie deja destul de avansat (minutul 60-65), iar scorul să rămână 0-0. Confruntați cu această situație, am putea închide pariul nostru cu un procent destul de mare din profiturile noastre și să ieșim din această operațiune cu succes.

Dar există și alte tipuri de situații care nu sunt favorabile și în care va trebui să evaluăm starea jocului pentru a lua cea mai bună decizie.

Un obiectiv al echipei vizitatoare ne pune miza în pericol și aici trebuie să analizăm situația ținând cont de:

  • În momentul în care are loc golul
  • Cum reacționează echipele
  • Riscul pe care vrem să ni-l asumăm
  • Datele pe care betpractice ni le oferă

    Trebuie să studiem acești trei parametri (de fapt, trebuie să o facem înainte de joc pentru a fi pregătiți) și să luăm decizia pe care o considerăm corectă:

  • Lăsați intrarea să curgă până când obținem beneficiile pe care ni le dorim și închideți
  • Ieșire cu stoploss

Nu este același lucru că golul este produs în minutul 30 ca în minutul 85, în același mod în care nu este același lucru dacă echipa oaspete va căuta al doilea gol decât dacă va reveni pentru a asigura meciul. Încrederea și riscul pe care le avem în acest rezultat influențează, de asemenea. Dar avem, de asemenea, un instrument foarte eficient la Betpractice care ne va ajuta să luăm cea mai bună decizie, instrumentul NextGoal din explorer.

Vom analiza probabilitățile de gol dacă scorul merge 0-1 în minutul 37 cu datele din acest sezon și din precedent.

Avem câteva date foarte interesante aici. În 100% din ocazii a mai fost un gol (acasă sau în deplasare), dar din acel 100% doar 20% au avut un total de 2 goluri (1-1 sau 0-2), adică, în 80% din ori scorul a mers 0-1 la minutul 37 au existat cel puțin 2 goluri mai mult și intrarea noastră ar fi un câștigător .

Prin urmare, de data aceasta ar fi foarte interesant să așteptăm mai multe obiective și să închidem, cel puțin, fără pierderi sau câștiguri sau chiar să așteptăm un obiectiv local care să ne ofere 100% din intrare.

Ce părere aveți despre aceste strategii de pariere împotriva scorului corect? Încercați-l și lăsați-ne un comentariu mai jos sau împărtășiți-l cu prietenii dvs.!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️