Încercarea de a prezice scorul corect pentru un meci de fotbal este o sarcină destul de complicată, motiv pentru care piața scorului corect oferă de obicei cote foarte mari și de care putem profita.

❓Ce înseamnă piața scorului corect?

Putem găsi, de asemenea, această piață numită ca un marker exact. Este foarte simplu, facem o investiție în scorul final al meciului și vom câștiga intrarea noastră numai dacă rezultatul ales este rezultatul final al meciului de fotbal , de exemplu, vrem să pariem că meciul Barcelona – Leganés se va încheia 3-0. Vom câștiga intrarea noastră doar dacă acest meci se va termina cu 3-0, orice alt scor va duce la pierderea totală a investiției noastre.

În mod normal, vom vedea o gamă largă de rezultate variind de la 0-0 la 4-4 sau 5-5, în funcție de joc și de obiectivele care sunt așteptate în el. Uneori vom găsi, de asemenea, o opțiune în cadrul pieței marker corect numit “Orice alt rezultat”.

❓Ce înseamnă orice alt rezultat?

Această opțiune în cadrul pieței scorului corect se referă la orice alt rezultat decât cele care sunt oferite. Rețineți că această piață oferă trei opțiuni:

  • Orice alt rezultat câștigător local (echipa gazdă) – > Am câștiga dacă echipa de fotbal gazdă câștigă cu un rezultat diferit de toate cele oferite pe piața scorului corect.
  • Orice alt rezultat câștigător în deplasare – > Am câștiga dacă echipa de fotbal din deplasare câștigă cu un rezultat diferit de toate cele oferite pe piața scorului corect.
  • Orice alt rezultat câștigător la egalitate – > Am câștiga dacă meciul este la egalitate cu un rezultat diferit de toate cele oferite pe piața corectă a tabelelor de marcaj.

⚽️ Care sunt cele mai normale rezultate de fotbal?

Deși acest lucru depinde foarte mult de fiecare ligă (și de fiecare echipă de fotbal), putem avea o medie de 2,5 goluri pe meci. Cu aceste informații putem deduce că cele mai frecvente rezultate în fotbal sunt 2-0, 0-2, 1-2 și 2-1 , deși trebuie amintit că aceasta este o medie.

👉🏻 Cum să pariați pe piața scorului corect? 📊

Pe aceasta piata strategia se aplica de obicei ,ceea ce insemnand ca alegerea mai multor piete pe care le credem cele mai probabile si ne distribuim miza in asa fel incat sa obtinem aceleasi profituri indiferent de rezultatul final. Pentru ei putem folosi Betpractice Studio pentru a afla care sunt scorurile cele mai probabile corecte ale unui meci de fotbal:

După cum puteți vedea, cele 3 scoruri corecte cel mai probabil sunt 1-1, 2-1 și 1-0, așa că am putea urma o strategie olandeză cu aceste trei markeri și de profit, indiferent de care dintre cele trei este cel câștigătoare (având în vedere, desigur, că orice alt rezultat poate ieși și ne-ar pierde investiția noastră).

Puteți să-l încercați acum aici! Dacă aveți întrebări despre această piață sau strategiile care ar putea fi aplicate, lăsați-ne un comentariu sau scrieți-ne prin intermediul rețelelor noastre sociale.
De asemenea, nu uitați să verificați ghidurile și tutorialele noastre!


😉

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️