Betpractice studio OMG Preset - Pariuri peste goluri Strategia

Presetare OMG – Parierea peste strategia de goluri

Dacă ați cumpărat un abonament Betpractice și nu știți cum să începeți să pariați, vă recomandăm să încercați unele dintre presetările deja create de utilizatorii experți. O presetare precum cea pe care o prezentăm astăzi aici a fost creată cu scopul de a urma o strategie de goluri într-un meci live. Această strategie filtrează jocurile înainte de a începe, dar scopul este de a paria pe peste live.

Cum de a găsi jocuri cu goluri târziu?

Cu filtrele Betpractice putem găsi jocurile în care sunt așteptate multe goluri, aceste jocuri vor fi ideale pentru strategia noastră de peste goluri, pentru a paria pe încă un gol la sfârșitul primei reprize sau aproape de sfârșitul jocului. Cu această presetare implicită vom avea o listă zilnică a jocurilor în care ne-am putea aștepta la multe goluri, inclusiv goluri târzii cu cote mari.

În acest caz, vom filtra lista de potriviri pentru ziua respectivă prin aplicarea următoarelor filtre pe aceste piețe:

  • Mai mult de 55% (Odd @ 1.82) de peste 2.5 goluri FT
  • Mai mult de 70% (Odd @ 1.43) de peste 0.5 goluri înainte de pauză
  • Mai mult de 55% (Odd @ 1.82) din ambele echipe scor DA (piața opțională)
  • Mai mult de 55% (Odd @ 1.82) de gol în ambele jumătăți (opțional de piață)

Piețele opționale trebuie luate în considerare sau nu, în funcție de cât de stricți vrem să fim atunci când filtrăm. Dacă vrem să facem o filtrare foarte precisă, putem exclude jocurile care au mai puțin de 55% (ceea ce înseamnă o cotă mai mică decât @ 1.82) pe piețele ambelor scoruri da și un gol în ambele reprize.

⮕ Pentru a aplica această presetare, trebuie doar să facem clic pe ADĂUGAȚI O PRESETARE și să căutăm presetarea implicită ” OMG

Trebuie să ținem cont de faptul că aceste probabilități sunt calculate folosind Real Odd pe care l-am atribuit profilului nostru activ, ceea ce înseamnă că va fi calculat luând în considerare sezonul curent, sezonul curent și cel anterior, ultimele 8 jocuri sau orice alt Real Odd pe care l-am creat. Acest lucru poate fi modificat în panoul Administrare profil, așa cum se arată în următoarea imagine:

În plus, vom filtra doar ligile pe care le-am inclus ca ligi favorite în profilul nostru, dacă nu avem nicio ligă favorită, toate ligile disponibile ale zilei sunt incluse.

Peste strategia de gol în ultimele minute ale jocului

O strategie foarte interesantă pe care o putem aplica folosind această presetare este să pariem unul dintre aceste jocuri în ultimele 20 de minute, ceea ce înseamnă că vom obține un impar mare.

Putem automatiza cumva acest lucru peste strategia de obiectiv folosind alerteBetpractice . Datorită acestui instrument vom fi notificați pe smartphone-ul nostru (în Telegram sau în aplicația oficială Betpractice Android App) atunci când unul dintre aceste jocuri ajunge la minutul 70 și există cel puțin 5 fotografii pe poartă.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să facem clic pe “SETAȚI ALARME MULTIPLE” și să selectăm potrivirile pe care dorim să le notificăm, odată ce se face acest lucru, facem clic pe clopotul albastru și vom aplica două filtre în secțiunea LIVE:

Intervalul de timp 70-90
Minim de șuturi pe poartă 5 între cele două echipe

Cu acești doi parametri vom primi o notificare atunci când oricare dintre jocurile selectate are cel puțin 5 șuturi pe poartă din minutul 70 în joc, iar impar pentru a intra peste FT va fi deja @ 2 sau chiar mai mare.

Peste 0.5 goluri HT pauză

O altă strategie live pe care o putem urma cu aceeași presetare este să pariem pe peste 0,5 goluri la pauză dacă rezultatul este 0-0 și cotele ajung la @ 2 sau mai mare. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să facem este să aplicăm presetarea OMG așa cum am explicat anterior, dar vom seta o alarmă cu următorii parametri LIVE:

Intervalul de timp 20-30
Prima jumătate peste 0.5 – > Live Share @ 1.9

Este atât de ușor, dacă oricare dintre meciuri ajunge la 0-0 în minutul 20 și taxa de peste 0,5 HT ajunge la 1,95 între minutele 20 și 30, vom primi o notificare pentru a intra în acel joc.

Cu presetările deja create de Betpractice aveți multe strategii potențiale de câștig disponibile pentru a începe să lucrați cu dacă nu sunteți încă familiarizați 100% cu suita.

Încercați Betpractice Studio PRO gratuit acum! Nu este necesar un card de credit sau o înregistrare.

Ți-a plăcut acest post? Lasă-ne un comentariu de mai jos sau partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️