Presetare: OMG (Înc? un obiectiv)

Strategia (OMG) încă un obiectiv vizează parierea pe încă un gol în timpul acțiunii LIVE, făcând o analiză bună atât înainte de meci, cât și în direct cu Betpractice Studio.
Pentru a paria pe peste X.5 goluri (“X” este golul curent) al meciului în ultima etapă a doua sau prima repriză. Over-ul trebuie să fie mai probabil decât sub (+ 55% ar fi ideal) și că taxa de pariuri are VALOARE, de preferință în jurul valorii de 2.00.

Exemplu: “Dacă există un joc, studiat anterior, care este în direct la TV, dacă scorul este 1-1 de minutul 73, ar trebui să pariem pe peste 2,5FT dacă probabilitatea de peste este de 55% între diferența de 70-90 de minute și taxa de 2 sau mai mult.”

Elaborarea strategiei:

Strategia de pariere a OMG (Încă un obiectiv) se face pentru ultima intindere pe a doua jumatate a unui meci de fotbal (15-20 ultimele minute), se poate face si in prima repriza cu Peste 0.5HT pentru a obtine cote mai bune dar si o rata de succes mai mica decat in repriza a doua. Pariați întotdeauna pe cote mai mari de 2.00 și de aceea avem intenția de a ne întoarce 100% sau mai mult din investiția noastră. Este important să studiați cu instrumentul Explorer că probabilitatea de a se întâmpla este mai mare de 55%.

Este esențial să urmăriți jocul în direct.

CERINȚE PRE-JOC:
Analiza esențială înainte de meci, căutarea și selectarea jocurilor cu tendință, această operație se poate face în PREGAME de Betpractice Studio PRO:
Peste 2.5FT + 55%
Ambele Marca SI + 55%
Peste 0.5HT + 55% (ideal + 70%)
Gol marcat în ambele reprize + 55%

* GSBH (Gol marcat în ambele reprize)

Avem o presetare BP implicită deja făcută, deci trebuie doar să o încărcați și să vedeți jocurile care se potrivesc cu aceste criterii:

betpractice studio înc? un gol de pariuri strategie de fotbal

Jocurile care se potrivesc acestor 4 parametri vor fi cele mai bune pentru OMG! (Încă un obiectiv) Strategia, dar cele care se potrivesc peste 2.5FT (+ 55%) și peste 0.5HT (+ 70%) sunt, de asemenea, acceptabile.

NU căutăm probabilitatea maximă pentru a evita jocurile care schimbă tendința, amintiți-vă că ceea ce este în partea de sus, uneori, cade. Căutăm probabilități medii-mari cu valoare și nu exclusiv probabilitatea maximă pe aceste piețe.

Este esențial să-l vedeți în direct, așa că RENUNȚAȚI la orice jocuri pe care nu le puteți găsi pe televizor sau pe funcționalitatea de streaming a casei de pariuri.

CERINȚE LIVE:

Uita-te la joc.
Cel puțin 1 sau 2 șut pe poartă, mai multe șuturi în general, o mulțime de cornere și atacuri periculoase.
Probabilitate mai mare de Peste decât Under în acea secțiune (ideal + 55%)
Valoarea imparului oferit de casa de pariuri în raport cu taxa statistică.
Eșantion de date trebuie să fie: mai mult de 100 de meciuri ideale și că cele două echipe au jucat în destule sezoane ale ligii specifice

“Dacă cerințele nu sunt îndeplinite, NU PARIAȚI PE OVER, veți face ceea ce trebuie dacă intenționați să continuați să câștigați pe termen lung”

SOFTWARE:

Pentru a îmbunătăți căutarea meciului în această strategie, vom analiza pieței și instrumentul Next Goal de la Betpractice Studio PRO, inclus în EXPLORE.

Va trebui să facem o primă analiză folosind NextGoal pentru a studia TOATE segmentele de timp ale jocurilor anterioare jucate de astfel de echipe atât în situațiile de acasă, cât și în cele din deplasare, trebuie să observăm dacă în acele meciuri există o tendință mare ca un gol să fie marcat în a doua repriză.

betpractice studio înc? un gol de pariuri strategie de fotbal urm?toarea analiz? gol

Putem vedea că în ultima parte a jocului există o mare probabilitate ca golurile să fie marcate.

Pentru a optimiza analiza cotelor live

, vom folosi Analiza pieței instrument de la Betpractice Studio PRO, unde putem calcula probabilitatea de peste a pieței pe baza jocurilor deja jucate, precum și evaluarea cotelor casei de pariuri în raport cu cotele statistice care se bazează pe cele personalizate, este recomandabil să folosiți un eșantion de cel puțin 100 de meciuri.

betpractice studio înc? un gol strategie de pariuri de fotbal pregame analiza de pia??

Vom folosi NextGoal pentru a analiza la prima vedere ZONA DE TIMP și pentru a vedea dacă în meciurile anterioare jucate de aceste echipe au fost marcate goluri în intervalele de timp din prima sau a doua repriză pe care vrem să o studiem. Vom face o analiză specială a zonei de 75-90 de minute din fiecare meci pentru a vedea dacă este recomandabil sau nu să intrăm în strategia unui gol mai mult, amintiți-vă că mai mult de 55% șanse sunt deja bune pentru o taxă de 2.00.

analiza meciurilor din studioul betpractice
betpractice studio înc? un gol de pariuri strategie de fotbal urm?torul meci gol cap la cap de analiz?

PARIAȚI NUMAI LIVE:

Minutul 70 sau 75 mergeți la următorul gol PESTE cu o taxă de 2.00 sau mai mare, dar NUMAI dacă urmărim în direct că există o posibilitate de gol, renunțăm la pariu dacă înțelegem că este un joc de plictiseală sau că nu mai au intenția de a marca un gol.

Un factor de condiționare pentru cei peste 0.5HT este să urmăriți șuturile pe țintă, dacă în minutul 25 nu a existat nici un șut la poartă, să vă abțineți de la pariuri, de îndată ce există câteva șuturi pe poartă pentru a face pariul de peste 0,5HT și credem că există posibilitatea unui gol, putem continua.

GESTIONAREA BANILOR:
Miza ar trebui să fie de la 5% la 10% din Fondul nostru total, această gestionare ne va permite să susținem o serie de 14 pierderi consecutive (în cazul utilizării a 5%), iar după cele 14 vom păstra 50% din banca noastră inițială, în cazul în care 10% am putea pierde 7 ori consecutive consecutive pentru a rămâne la 50% din banca inițială.

Gestionarea banilor permite băncii noastre să susțină seria maximă de pariuri consecutive pierdute.

Nu există nici o pierdere de oprire pentru această strategie, deoarece există posibilitatea ca golurile să fie marcate în ultima parte a jocului atunci când echipele sunt obosite, când echipele dau totul, când există dorințe de a trage sau de a câștiga.

Încercați Betpractice Studio PRO gratuit acum! Nu este necesar un card de credit sau o înregistrare.

Ți-a plăcut strategia de pariere One More Goal (OMG)? Lasă-ne un comentariu de mai jos sau partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️