Peste 2,5 goluri. Ce înseamnă această piață?

Una dintre cele mai populare piețe din lumea pariurilor sportive este câte goluri vor fi într-un meci de fotbal. În medie, într-un meci de fotbal există, de obicei, între 2 și 3 goluri, astfel încât piața pentru mai mult de 2,5 goluri sau mai puțin de 2,5 goluri este una dintre cele mai utilizate atât pentru pariurile sportive convenționale, cât și pentru tranzacționarea sportivă.

► Ce înseamnă piața plus 2,5 goluri la pariurile sportive?

Dacă pariem pe piață mai mult de 2,5 goluri, vom câștiga dacă meciul se termină cu 3 sau mai multe goluri. Vom pierde pariul nostru dacă meciul se încheie cu oricare dintre aceste rezultate:

  • 0-0
  • 1-0
  • 0-1
  • 1-1

Orice alt rezultat în afară de acestea va duce la un pariu câștigător pentru noi.

► De ce se numește piața Peste 2,5 goluri și fără peste 2 goluri?

Aceasta este o întrebare comună printre cei care încep în lumea pariurilor sportive și a tranzacționării. Este o întrebare logică, deoarece în niciun meci nu poate exista o jumătate de gol, dar răspunsul are sens.

Când facem un pariu pe piață de mai mult de 2,5 goluri înseamnă că dacă există 3 goluri sau mai mult câștigăm și vom obține beneficiul în funcție de cote, iar dacă există 3 goluri sau mai puțin, ne vom pierde investiția. În lumea caselor de pariuri și pe platformele de schimb, o altă piață de goluri este oferită și ca “mai mult de 2 goluri”, în așa fel încât, dacă există exact 2 goluri în meci, investiția să fie returnată, ceea ce înseamnă că pariul nostru rămâne anulat și ne primim investiția înapoi.

Această terminologie este utilizată pentru a diferenția piața pe care este returnată investiția celuilalt.

► Este mai bine să pariezi pe mai mult de 2,5 goluri sau mai puțin de 2,5 goluri?

Adevărul este că nu există o piață mai bună decât alta. Interesant este să folosiți instrumente precum Betpractice pentru a determina ce ligi sau ce echipe sunt cele mai bune pentru a crea o strategie de mai mult de 2,5 goluri sau mai puțin de 2,5 goluri. În același blog avem articole cu strategii diferite de obiective atât pentru mai mult de 2,5, cât și pentru mai puțin de 2,5, ambele fiind la fel de profitabile.

Vă recomandăm să vizitați secțiunea Strategii pentru a citi mai multe despre aceasta.

► Cele mai bune echipe pentru a paria pe mai mult de 2,5 goluri

Folosind Betpractice este foarte ușor să identificați acele echipe care au fost profitabile în trecut pariind pe mai mult de 2,5 goluri în meciurile lor. Cu instrumentul Backtesting putem adăuga, de exemplu, liga spaniolă, ultimele 3 sezoane și vom putea vedea că cele mai profitabile echipe care au pariat pe mai mult de 2,5 goluri au fost Villarreal și Granada.

mai mult de 2.5 goluri betrpactice studio backtesting
Imagine a instrumentului Betpractice's Backtesting

Dă-i un try & Dacă aveți orice întrebări despre această piață sau un alt lasă-ne un comentariu de mai jos și partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️