Instrument de backtesting: un tipster profesional sau ceva diferit?

Instrument de backtesting: Poate cineva obține profit sau nu utilizând acest instrument. Este un instrument profesional sau nu.

Toți aveți dreptate, fiecare depinde de ceea ce se așteaptă să obțină de la instrumentul specific. Dar chiar trebuie să ne exprimăm și opinia și să explicăm de ce am implementat nu numai SH, ci întregul proiect al Studio.

SH nu este un instrument de sine stătător, ci unul dintre cele 6 instrumente pe care cineva le poate folosi în interiorul Studioului. Am implementat Betpractice Studio astfel încât să oferim membrilor noștri acele instrumente fie pentru pariori, fie pentru comercianți semi-profesioniști, pregame sau live. De asemenea, am introdus sensul cotelor reale, că cineva poate obține prețul statistic al fiecărei piețe, astfel încât să înceapă să gândească diferit și să înțeleagă că pariurile sunt o investiție și nu doar jocuri de noroc.

Instrumentul de backtesting nu este “sfântul graal al pariurilor pe profit din fotbal”. Asta este sigur, altfel am fost primii care ne-ar lua milioane în conturile noastre bancare, și pentru că nu s-ar ști niciodată despre instrument..

Am conceput și implementat acest instrument, pentru că vrem să oferim oamenilor imaginea reală și să-i facem pe oameni să înțeleagă ce se întâmplă cu pariurile pe profit și casele de pariuri din fotbal. Nu uitați că avem de-a face cu casele de pariuri, o industrie foarte grea care refuză să piardă bani. Nu sunt naivi, au și instrumente foarte puternice care îi împiedică să piardă.

Instrumentul de backtesting oferă imaginea reală de zi cu zi. Profitul sau pierderile sunt clare pentru toată lumea și toate detaliile sunt disponibile pentru toată lumea. Am conceput acest instrument, deoarece credem cu tărie că încă mai există piețe, cote de piețe, ligi de fotbal sau echipe care sunt încă profitabile. Dar acest lucru nu va rămâne în direct pe termen lung, deoarece casele de pariuri vor găsi lacunele și își vor ajusta în consecință prețurile de cote, astfel încât să înceapă să nu fie profitabile pentru utilizatori. Aceasta este adevărata putere a instrumentului Backtesting. Fiecare zi prezintă în mod clar acest statut utilizatorului și îl protejează pentru a nu-și mai pierde banii.

Aruncati o privire la orice sistem de pariuri, și a vedea care a fost profitul acestui sistem de 2 ani în urmă și care este profitul în acest sezon. Este clar. Casele de pariuri au găsit și au închis golurile. Am încercat să introducem cât mai multe opțiuni în Backtesting, astfel încât să oferim tuturor puterea și platforma de a-și face propriile cercetări și de a înțelege ce se întâmplă. Încercăm să-i facem pe oameni să stea pe propriile cunoștințe și să facă cercetarea ușoară și rapidă. Și, desigur, dacă pot obține profit de la SH, nu este succesul instrumentului, dar este succesul propriilor selecții și cunoștințe.

Ar trebui să verificați întotdeauna sistemele de pariuri, iar dacă observați că nu obțineți rezultatele dorite, trebuie să analizați de ce. Ceva s-a schimbat în ultima perioadă cu siguranță. Poate este eșantionul de date, o anumită ligă de fotbal, câteva echipe etc. Dacă aveți cunoștințele și puterea de a înfrunta adevărul, veți acționa imediat fie pentru a-l remedia, fie pentru a abandona sistemul și pentru a începe să faceți unul nou pentru a vă continua pariurile pe profit. Nu este util să insistăm asupra unui sistem care nu funcționează.

Betpractice Studio și toate instrumentele sale nu sunt concepute pentru a promite bani și conturi bancare mari. Încercăm să oferim oamenilor imaginea reală a pariurilor și cât de mult puteți profita, începând să credeți în propriile cunoștințe și să nu mai pierdeți bani.
Și da, dacă citiți acest lucru și vă dați seama cât de util este instrumentul de backtesting, este sigur că veți obține profit.

Oferim software și nu sfaturi. Dacă orice software este bun sau nu, nu este din cauza rezultatelor, ci dacă este de încredere sau nu. Dacă setați unele filtre, obțineți rezultate specifice. Dacă nu vă plac rezultatele, nu este o problemă a software-ului, ci a parametrilor pe care îi stabilește un utilizator. Și fiți atenți, programul nu poate face pariuri de unul singur, utilizatorul trebuie să-l configureze și programul va răspunde.

Ceea ce căutăm este că îi putem ajuta pe membrii noștri să înțeleagă cum să folosească, să-i îmbunătățească zilnic și să-i protejeze de acele case de pariuri și tipstere care oferă speranță și bani și cel mai important pentru a-i proteja de pierderea banilor.

Este sigur că membrii noștri pe termen lung vor fi mai înțelepți și își vor proteja banii mai bine decât acum, prin luarea unor decizii mai informate.

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️