Handicapul european. Care este problema?


Într-un alt articol am vorbit despre handicapul asiatic
și cum funcționează, dar printre toate piețele găsim și handicapul european (HE). În acest articol vom explica ce înseamnă și diferențele cu handicapul asiatic.

❓ Cum funcționează handicapul european?

Handicapul european este un tip de pariu care oferă un avantaj sub formă de numere întregi unei echipe. De exemplu, putem găsi în meciul Real Madrid – Valencia un handicap european Real Madrid -1, în așa fel încât să câștigăm pariul nostru doar dacă Real Madrid câștigă cu cel puțin două goluri.

Pentru a calcula rezultatul unui handicap european, trebuie să scădem sau să adăugăm handicapul (în funcție de faptul dacă handicapul este pozitiv sau negativ) la rezultatul final și să vedem dacă pariul nostru este câștigător.

Continuând cu exemplul dacă am pariat pe Real Madrid HE -1 putem simula mai multe scenarii:

  • Rezultatul final victoria Valenciei ar fi un pariu pierdut.
  • Egalul rezultat final ar fi un pariu pierdut.
  • Rezultat final 1-0 Pariu pierdut, deoarece după handicap rezultatul ar fi 0-0 și, prin urmare, o remiză, nu o victorie pentru Real Madrid.
  • Rezultatul final cu 2-0 Bet a câștigat, deoarece după handicap rezultatul ar fi 1-0 și, prin urmare, victoria pentru Real Madrid.

Pe scurt, am câștiga pariul doar dacă Real Madrid câștigă cu cel puțin 2 goluri

❓ Care este handicapul european la tragerea la sorți?

Aceasta este probabil cea mai cunoscută modalitate europeană de handicap și, în același timp, cea care provoacă cea mai mare confuzie. Când vom face un handicap european la egalitate, aplicăm handicapul, rezultatul final fiind o remiză, vom continua cu exemplul meciului Real Madrid – Valencia.

Dacă în acest meci facem un pariu pe handicapul european la tragerea la sorți (Real Madrid -2), ne-am câștiga pariul doar dacă Real Madrid câștigă cu exact două goluri, deoarece după scăderea handicapului rezultatul final ar fi o remiză. Există, de asemenea, un handicap pozitiv la tragerea la sorți, ar putea fi HE Draw (Valencia +2) și ne-am câștiga și pariul doar dacă Real Madrid va câștiga cu exact două goluri, deoarece după adăugarea Ue. handicap rezultatul final ar fi o remiză.

vs Care este diferența dintre handicapul asiatic și cel european?

Este foarte important să cunoaștem diferențele dintre aceste două piețe, deoarece plasarea unui pariu pe una dintre aceste piețe fără a ști cum funcționează va duce, mai devreme sau mai târziu, la o mare greșeală.

Principala diferență dintre handicapul asiatic și cel european este că handicapul european nu oferă în niciun caz posibilitatea returnării totale sau parțiale a investiției. În articolul despre handicapul asiatic, am văzut că au existat anumite handicapuri asiatice care au oferit posibilitatea de a ne returna integral investiția în caz de egalitate, cum ar fi handicapul asiatic 0.0 sau returnarea parțială a investiției, cum ar fi handicapul de 0,25 sau 0,75. În handicapul european nu vom avea niciodată un rezultat care să ne returneze integral sau parțial investiția.

Puteți să-l încercați gratuit acum! Dacă aveți întrebări despre handicapul european, vă rugăm să ne lăsați un comentariu sau să ne contactați prin intermediul rețelelor noastre sociale

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️