Handicap asiatic. Cum func?ioneaz? aceast? pia???

Piața asiatică a handicapului este una dintre cele mai populare în pariurile sportive și, în același timp, cea care generează cele mai multe întrebări și îndoieli. În acest articol vom vorbi despre ce este handicapul asiatic și cum funcționează.

Pia?a handicapului asiatic

❓Ce înseamnă piața asiatică a handicapului?

Când facem un pariu pe piața handicapului asiatic, ceea ce facem este să aplicăm un avantaj sau un dezavantaj uneia dintre cele două echipe . De exemplu, luând meciul de fotbal Barcelona – Villarreal, dacă pariem pe Barcelona -2,5 am avea nevoie de Barcelona pentru a câștiga meciul cu cel puțin 3 goluri diferență. Dacă meciul de fotbal se va încheia 2-0 pentru Barcelona, pariul nostru ar fi pierdut, însă dacă meciul se va încheia 4-1, pariul nostru ar fi câștigat. Rezultatul final trebuie să scadă (sau să se adauge dacă handicapul este pozitiv) handicapul și să vadă dacă echipa noastră va câștiga în continuare jocul.

Este important de știut că această piață 0.5 ar fi aceeași cu pariurile pe victoria unei echipe sau a alteia și să comparăm cotele cu cele ale pieței câștigătoare acasă sau în deplasare, deoarece casele de pariuri tind uneori să ofere cote mai bune pentru o piață sau alta, ambele având aceeași performanță.

▶️ Ce înseamnă handicapul asiatic 0.0?

Cu siguranță ați văzut vreodată această piață în care se pare că nimic nu este adăugat sau scăzut de la oricare dintre echipe. Când facem un pariu pe o echipă cu handicap asiatic 0.0 facem același pariu ca în piața Draw No Bet (DNB) sau Draw, pariu nevalid , adică, dacă pariem pe Barcelona Asian Handicap 0.0, am câștiga pariul nostru dacă Barcelona trage și ei returnează investiția în caz de egalitate.

▶️ Care este handicapul asiatic 0.25 și 0.75?

Acest tip de piață provoacă, de obicei, o mulțime de îndoieli, deoarece introduce alte variabile în eveniment, dar în același timp oferă mai multă versatilitate și dinamism atât pieței, cât și pariorilor. Continuând cu exemplul, dacă pariem pe Barcelona -0,25 și Barcelona câștigă meciul de fotbal (cu orice rezultat) vom câștiga întregul pariu, totuși dacă meciul se termină cu o remiză vom pierde doar jumătate din investiția noastră, în cazul unei victorii a lui Villarreal ne-am pierde investiția.

Ceva similar se întâmplă cu handicapul asiatic 0,75. Dacă pariem pe Villarreal +0,75, vom câștiga pariul nostru doar dacă Villarreal câștigă cu cel puțin 2 goluri diferență, dacă o fac doar cu un golaveraj, vom câștiga doar jumătate din pariu. În cazul unei victorii a Barcelonei, ne-am pierde investiția.

Handicapul asiatic 0.25 este, de asemenea, adesea numit 0.0, 0.5, iar handicapul asiatic 0.75 este, de asemenea, cunoscut sub numele de 0.5, 1. Este important să știm acest lucru, deoarece fiecare case de pariuri are propria nomenclatură.

Puteți să-l încercați gratuit acum! Dacă aveți întrebări despre handicapul asiatic, vă rugăm să ne lăsați un comentariu sau să ne contactați prin intermediul rețelelor noastre sociale

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️