Filtre avansate

Până acum am inclus toate meciurile din toate ligile pe care le-am pus în filtrele de bază. Este în această secțiune de filtre avansate unde începem să excludem jocurile în funcție de filtrele pe care le configurăm aici.

un. Cotele caselor de pariuri
Filtrăm piața aleasă după ciudatul pe care îl oferă casa de pariuri. De exemplu, am putea filtra piața locală a câștigătorilor între cotele @ 1.3 și @ 1.5 pentru a vedea dacă un sistem local de câștigători pe care casa de pariuri îl consideră favorit a fost profitabil (dacă casa de pariuri atribuie o cotă între @ 1.3 și @ 1.5 se datorează faptului că el crede că este foarte favorit).
În această secțiune avem o opțiune care este “Cote optime pentru casa de pariuri”. Ceea ce face acest filtru este să includă doar acele jocuri în care casa de pariuri crede că piața pe care o avem în sistemul nostru este cea mai probabilă.
De exemplu, dacă lucrăm cu piața locală câștigătoare, aceasta va include doar acele meciuri în care casa de pariuri crede că piața locală câștigătoare este cea mai probabilă în comparație cu piața câștigătorilor de tragere și de deplasare. Dacă lucrați cu piața Over 2.5, aceasta va include numai acele meciuri în care casa de pariuri care vă atribuie un impar mai mic decât peste 2,5 în comparație cu Sub 2,5

b. Cote reale & Valoare
Aici putem filtra atât după impar real, cât și după valoare.
Dacă folosim acest tip de filtre, trebuie să spunem Betpractice cu ce ciudat real dorim să lucrăm în Backtesting, iar pentru aceasta trebuie să mergem la secțiunea PROFIL COTE REALE care se află în partea de jos a tuturor filtrelor.

Ca și în filtrul COTE BOOKMAKERS, putem filtra prin cote reale optime, adică astfel încât acestea să fie incluse în sistem doar acele părți în care adevăratul impar este cel mai probabil dintre toate opțiunile.
De exemplu, dacă lucrăm cu piața locală a câștigătorilor, aceasta va include numai acele meciuri în care cota reală a pieței locale câștigătoare este cea mai probabilă în comparație cu câștigătorul tragerii la sorți și în deplasare. Dacă lucrați cu piața Over 2.5, aceasta va include numai acele meciuri în care cota reală este o cotă mai mică decât peste 2,5 în comparație cu Sub 2,5.

b1. Profil cote reale
Ne amintim că vor apărea doar acele cote reale pe care le-am creat în panoul Profil. Pentru a afla mai multe despre gestionarea și crearea de cote reale, vă recomandăm să consultați tutorialul Profil.
Odată ce avem profilul nostru real ciudat cu care vrem să lucrăm, putem aplica filtre în același mod ca și în secțiunea COTE CASE DE PARIURI.

De exemplu, am putea filtra astfel încât să ne arate doar potriviri în care a existat valoare, plasând un filtru cu o valoare minimă de 0.

c. Număr de joc
Puteți elimina începutul și sfârșitul ligilor cu acest tip de filtru în care puteți elimina din sistem de la o zi de meci la alta, de exemplu, putem elimina de la primul la al patrulea joc atât echipa gazdă, cât și în deplasare cu acest filtru.

d. Zile exacte
Există utilizatori care preferă să excludă jocurile care se joacă în timpul săptămânii, sau în zilele de vineri, sau în zilele de luni … Orice zi sau zi poate fi exclusă din sistemul nostru pur și simplu selectându-l în această secțiune.

e. Luni exacte
Aici putem filtra pentru a include doar acele luni pe care ni le dorim. Dacă nu selectăm niciuna, toate acestea sunt incluse și, prin urmare, întregul sezon.

f. Parierea opusă

Acest filtru este util pentru a include în sistemul nostru acele meciuri în care casa de pariuri și cotele reale oferă piețe diferite ca fiind cele mai probabile în cadrul aceleiași categorii.

De exemplu, dacă pentru un meci casa de pariuri consideră că Over 2.5 este mai probabil decât Under 2.5, dar cotele reale Betpractice spun altfel, atunci acel joc intră în sistemul nostru.
Este filtrul ideal pentru crearea sistemelor de pariuri împotriva pieței

g. Comparați cu Casa de pariuri

În acest filtru includem o a doua case de pariuri în sistemele noastre pentru a aplica un filtru și pentru a include doar acele jocuri în care casa de pariuri oferă o cotă diferită între nivelul procentual pe care îl indicăm.

De exemplu, putem include doar acele jocuri în care Betfair oferă un impar între 1% și 3%.

h. Piețe suplimentare
În acest filtru includem o a doua piață în sistemul nostru. Ceea ce facem este să includem o piață și să punem filtre de cote pe ea, poate fi atât cote reale, cât și una dintre casele de pariuri disponibile.
De exemplu, dacă proiectăm un sistem de peste 3,5 goluri, putem include filtrarea pieței suplimentare, astfel încât numai părțile din Bet365 să ofere un impar pentru Peste 2,5 între @ 1,6 și @ 1,9inclus

i. Marja
cotelor vamale
Aici filtrăm și includem jocuri folosind piețele principale și restul piețelor din aceeași categorie.
De exemplu, dacă creăm un sistem Home FT și căutăm o echipă foarte preferată, putem folosi acest filtru pentru a include numai jocurile atunci când piața Home FT are o diferență mare (exprimată în %) cu restul piețelor (draw și Away FT).

Pentru a confirma orice modificare, trebuie să facem clic pe “Aplicați modificările”

Există 4 tipuri de filtre și în cadrul fiecăruia vom diferenția sub-filtrele. Puteți citi despre mai multe filtre aici.

Ți-a plăcut acest Tutorial? Lasă-ne un comentariu de mai jos sau partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️