Double Chance Market. Cum funcționează? Ce înseamnă asta la pariurile sportive?

Cu siguranță, cu anumite ocazii te uitai la piețele disponibile într-un meci de fotbal și ai văzut o piață cu trei opțiuni care spune “acasă sau trage”, “departe sau trage” și “acasă sau în deplasare”. În acest articol vom explica cum funcționează piața cu șanse duble și ce înseamnă în pariurile sportive.

► Cum funcționează piața dublei șanse în pariurile sportive?

Ceea ce facem cu piața dublei șanse este să acoperim două opțiuni pentru rezultatul final al meciului . În loc să punem un pariu pe câștigătorul de acasă, draw sau în deplasare, acoperim două opțiuni. De exemplu, dacă facem un pariu pe această piață cu opțiunea “Acasă sau egalitate”, vom câștiga pariul nostru numai dacă rezultatul final este victoria echipei gazdă sau egalitate și ne-am pierde investiția dacă rezultatul final este victoria vizitatorului.

Prin urmare, opțiunile care există și posibilele rezultate pe piața dublelor oportunități sunt:

 1. Home Winner sau Draw – > Câștigăm pariul nostru dacă rezultatul final este o victorie acasă sau o remiză.

  Pierdem pariul nostru dacă rezultatul final este victoria vizitatorului.

  Această piață este uneori reprezentată de 1X

 2. Câștigător în deplasare sau remiză – > Câștigăm pariul nostru dacă rezultatul final este câștigul în deplasare sau o remiză.

  Pierdem pariul dacă rezultatul final este victoria echipei gazdă.

  Această piață este uneori reprezentată de 2X

 3. Câștigătorul acasă sau în deplasare – > Câștigăm pariul nostru dacă rezultatul final este victoria acasă sau a vizitatorului.

  Pierdem pariul nostru dacă rezultatul final este o remiză.

  Această piață este uneori reprezentată de 12

► Care este diferența dintre piața double chance și draw no bet (DNB)?

Pe piața dublei șanse acoperim două opțiuni în așa fel încât, dacă una dintre cele două este îndeplinită, să câștigăm pariul nostru. În cazul pieței Draw No Bet sau Tie, un pariu nevalid dacă rezultatul final este egal, suma pariată ne este returnată, adică nu câștigăm și nici nu pierdem.

► Când să pariezi pe piața dublei șanse

Piața cu șanse duble ne oferă opțiunea de a ne crește șansele de a câștiga pariul nostru în procente, deși, desigur, prețul de plătit este o taxă mai mică și, prin urmare, un randament mai mic în caz de câștig, pierzând toată investiția noastră în întregime. dacă pierdem. Cele mai bune scenarii pentru a paria pe piața dublei șanse ar fi:

 • Găsim valoare într-una dintre cele trei opțiuni
 • Avem încredere într-una dintre cele trei opțiuni, dar dorim să ne asigurăm cu a doua cea mai probabilă

► Cum să pariezi pe piața dublei șanse

De la Betpractice pledăm întotdeauna pentru studiul oricărei strategii sau pariuri individuale pe care dorim să le facem, de aceea atât în instrumentul Pre-game, cât și în instrumentul Explorer al suitei noastre putem analiza piața oportunităților duble și putem vedea dacă există valoare în ceea ce privește cotele pe care ni le oferă.

ce este doub le chance de pia??
Imagine a instrumentului Pregame de la Betpractice

În imaginea de mai sus putem vedea cele trei opțiuni ale pieței cu șanse duble și compararea cotelor reale (în acest caz calculate cu datele sezonului curent) cu cotele oferite de casa de pariuri (în acest caz bet365). După cum putem vedea, există valoare pe piață ca un câștigător local și în deplasare în meciul Croația-Cehia, precum și alte opțiuni în alte meciuri. Procentul în culoarea verde reprezintă o valoare pozitivă, prin urmare există valoare, în timp ce procentul în negativ și în roșu implică faptul că această piață nu are nici o valoare.

Dă-i un try & Dacă aveți orice întrebări despre această piață sau un alt lasă-ne un comentariu de mai jos și partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️