De unde ?tii când va fi un gol într-un meci de fotbal?

În cele 90 de minute în care durează un meci de fotbal, există momente în care se produc de obicei mai multe goluri. Deși poate fi o sarcină complicată, Betpractice ne poate ajuta să detectăm acele intervale de timp în care echipele cedează de obicei sau marchează un gol.

Cum de a găsi goluri în liga spaniolă?

Pentru acest exemplu vom folosi prima divizie a Spaniei, precum și instrumentul Betpractice Next Goal, în cadrul modulului Explorer. Configurația va fi după cum urmează:

  • Modul Ligă (Echipa Națională a Spaniei)
  • Exemplu (2 anotimpuri, deși le puteți alege pe cele pe care le doriți)
  • Următorul mod de obiectiv: Fix
  • Intervale de timp 15 minute
  • Utilizați Total obiective (0, dar vom vedea cu valori diferite aici)

Cu această configurație vedem în fiecare coloană probabilitatea unui gol în fiecare interval de 15 minute cu un rezultat de 0-0. După cum se poate observa în coloana “Mai mult de 0”, secțiunea cu cea mai mare probabilitate de gol este între 32 și 46, cu 33,62%. Acest lucru este foarte util de știut că în prima divizie spaniolă primul gol vine de obicei în ultimele 15 minute ale primei reprize , deși cel mai mare procent este în ultima secțiune a meciului din minutul 77 (dacă meciul continuă 0- 0).

Dar cu instrumentul Next Goal de la Betpractice putem merge mai departe și să vedem ce se întâmplă atunci când există 1 gol pe tabela de marcaj (de acasă sau în deplasare), pentru aceasta trebuie doar să schimbăm valoarea din “Utilizați obiectivele totale” de la 0 la 1.

Aici vedem ceva foarte util. În liga spaniolă, când un gol are loc înainte de minutul 15, 75% din timp a existat un alt gol (luând în considerare ultimele 3 sezoane). Acest lucru ne oferă un avantaj incredibil, deoarece vom găsi cote cu o valoare foarte mare .

După cum puteți vedea, potențialul acestui instrument este incredibil, nu numai în acest caz, deoarece l-am putea folosi și pentru a ști în ce perioade nu există, de obicei, nici un obiectiv pentru a putea scalp bilete la sub goluri și să plece atunci când se termină perioada. Posibilitățile sunt nelimitate.

Cele mai bune echipe pentru a găsi obiective

Cu Betpractice aveți posibilitatea de a analiza un meci din perspective diferite datorită varietății instrumentelor sale, dar în acest articol vom explica una dintre ele folosind logica statistică.

Așa cum am văzut anterior, în prima divizie spaniolă, cu un rezultat de 0-0, majoritatea golurilor vin în ultimele 15 minute ale primei reprize și a doua repriză. Având aceste informații, ceea ce vom face este să vedem ce meciuri specifice coincid cu aceste procente, pentru a exclude cele în care această tendință nu este îndeplinită.

În același Explorer vom schimba în partea superioară a modului LoL în modul meci, pentru a putea analiza anumite meciuri. În acest caz, vedem că meciul Valencia – Mallorca are un scor de 100% gol în ultimele 15 minute ale meciului, atâta timp cât rezultatul este 0-0. Aceasta este o oportunitate incredibilă de a câștiga valoare.

Următorul lucru pe care îl vom face este să-i spunem lui Betpractice să ne anunțe dacă acest meci merge 0-0 în minutul 75 și să ne anunțe. Pentru a face acest lucru, vom merge la cuponul de dinaintea meciului și vom face clic pe pictograma clopot din meciul Valencia – Mallorca, pentru a deschide panoul de alarmă al meciului.

Cu această configurație Betpractice ne va trimite o notificare către laptopul și smartphone-ul nostru dacă acest meci îndeplinește anumite condiții pe care le-am verificat sunt potrivite pentru un gol care urmează să fie marcat.

Putem face acest lucru cu orice ligă, orice joc și piață.

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️