Cum să analizați meciurile de fotbal cu statistici gratuit!

cum s? analiza?i jocurile de fotbal gratuit 1

Pe site-ul Betpractice veți găsi un link către versiunea gratuită în meniul de sus, care vă va duce la lista de meciuri pentru a doua zi.

După ce vă aflați în Studio, faceți clic pe al treilea buton pentru a merge la instrumentul Pregame pentru a vedea lista de meciuri pentru ziua respectivă (sau pentru zilele următoare).

► Cum să găsiți cele mai bune echipe locale gratuit

În versiunea gratuită a Betpractice puteți sorta lista de meciuri pe care doriți să le analizați pentru a doua zi și puteți vedea ce echipe obțin cele mai multe puncte atunci când joacă acasă. Pentru a face acest lucru, vom merge la panoul din partea stângă și vom face clic pe Sortare și apoi pe Home PPG, adică prin puncte locale pe joc.

PPG sau Puncte pe meci reprezintă numărul mediu de puncte obținute de echipă atunci când joacă acasă sau în deplasare în timpul sezonului curent. De exemplu, PPG-ul mediu obținut de Barcelona W în acest moment al sezonului este de 3.00, așa că înțelegem că este o echipă puternică atunci când joacă acasă, vedem și că ponderea în BET365 este de 1,02, deci suntem înainte de un pariu cu o valoare suficientă. Vedem chiar că Atletico nu primește multe puncte atunci când joacă în deplasare în acest sezon.

► Cum să găsiți cele mai bune echipe în deplasare gratuit

Putem face aceeași operație pe care am văzut-o pentru a găsi cele mai bune echipe de acasă pentru a găsi cele mai bune echipe în deplasare ale zilei.

În plus, le-am putea comanda în ordine inversă pentru a găsi cele mai proaste echipe gazdă și cele mai proaste echipe vizitatoare pentru a le încorpora într-o strategie de pariere a câștigătorului advers.

► Analiza statistica gratuita a meciurilor de fotbal cu Betpractice

Cu Betpractice puteți face o analiză statistică mult mai aprofundată a fiecărui meci de fotbal disponibil. Dacă facem clic pe numele echipelor, vom accesa un panou cu o mulțime de informații gratuit.

Prin deschiderea acestui panou vom avea acces la un număr mare de statistici pentru fiecare joc cu care vom putea dezvolta strategii diferite.

În imaginea anterioară putem vedea statistici privind procentul de victorii, media golurilor, media golurilor marcate, media golurilor primite, procentul celor două marcate, foile curate și golul nemarcat. La rândul său, avem toate aceste statistici disponibile atunci când echipa a jucat acasă, în deplasare și în general. Numai cu această parte a panoului putem lua mai multe pariuri pentru strategiile noastre .

► Goluri de pauză liberă sub strategia de pariere cu Betpractice

În acest panou de statistici vom găsi secțiunea de goluri peste / sub la pauza fiecărui meci de fotbal, unde vom putea analiza procentul de peste și sub 0,5, 1,5 și 2,5 din fiecare joc pentru a obține tendințe foarte interesante

analiza jocuri de fotbal pentru drum liber 5 statistici pauz?

La prima vedere putem vedea o tendință clară sub 2,5 goluri la pauză pe care am putea să o folosim ca un simplu pariu sau să o combinăm cu un alt pariu pe care îl putem obține analizând în același mod orice alt meci pe care îl putem analiza gratuit folosind statisticile Betpractice.

► Strategie de colț gratuit cu Betpractice

De asemenea, putem analiza jocurile de fotbal în funcție de procentul de cornere din meciuri pentru a găsi pariuri și a le încorpora într-o strategie de colț. Toate aceste informații sunt gratuite la Betpractice.

analiza jocuri de fotbal pentru drum liber 6 cornere

Acest lucru ne poate ajuta atât să găsim pariuri simple pentru peste sau sub cornere, cât și să găsim pariuri de colț pentru combinatul nostru.

► Strategie gratuită de goluri live cu Betpractice

De asemenea, puteți analiza gratuit jocurile de fotbal pentru a crea o strategie de pariuri pe obiective live. În acest panou de statistici pe care îl aveți la dispoziție gratuit puteți găsi procentele de goluri marcate și primite împărțite la secțiuni de 15 minute

analiza jocuri de fotbal pentru statistici gratuite 7 trimestru

În acest mod simplu, veți putea identifica secțiunea meciului în care există mai multe goluri sau unde nu există goluri.

După cum ați văzut, aveți la dispoziție complet gratuit o cantitate mare de informații, fără a fi nevoie să vă înregistrați cu care puteți analiza gratuit toate meciurile zilei cu statisticile Betpractice.

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️