Cele mai bune ligi europene pentru peste 2,5 (sezonul 2021-2022)

Una dintre cele mai populare piețe atunci când se analizează ligile și echipele este
“Peste 2,5 goluri”,
ceea ce înseamnă că mai mult de 2 goluri sunt marcate pe tot parcursul jocului de fotbal. Cu Betpractice putem vedea ce ligi au fost profitabile în trecut pe diferite piețe și în acest articol vom folosi instrumentul Backtesting pentru a verifica starea ligilor europene pe piață peste 2,5 goluri FT.

Care sunt cele mai profitabile ligi europene de pe piață de peste 2,5 FT?

În instrumentul Backtesting vom adăuga pur și simplu toate ligile europene și vom selecta piața Over 2.5 FT. De acolo vom elimina toate ligile cu un randament minim de 4%.

După cum se poate observa în imagine, 5 ligi europene de fotbal au o profitabilitate de peste 4% în acest sezon, intrând în toate jocurile fiecărei ligi pe piața de peste 2,5, indiferent de cota de piață.

Putem evidenția Liga a doua portugheză , cu un randament incredibil de 31,18% în acest sezon pe piața over 2.5, cu un eșantion total de 56 de jocuri de la începutul sezonului 21/22 și un raport de succes de 61%. Prima divizie italiană se remarcă, de asemenea, cu un randament de 18% și 70 de meciuri eșantion.

Care este diferența dintre raportul de succes și randament?

În backtesting puteți analiza diferite aspecte fundamentale în analiza unui sistem sau a unei strategii, printre care veți putea vedea raportul de succes și randamentul. Raportul de accesare este numărul de potriviri corecte exprimat în procente, de exemplu, dacă 60 din 100 de meciuri au fost finalizate, raportul de succes este de 60%. Randamentul se referă la rentabilitatea sistemului, adică la profitul generat exprimat ca procent.

Un raport de succes mai mare nu implică un randament mai mare . De fapt, după cum puteți vedea în imagine, rata de succes a Ligii a doua portugheze este mai mică decât cea a Seriei A italiene, cu toate acestea randamentul este mai mare. Acest lucru se întâmplă deoarece ponderea medie a Ligii a DOUA din Portugalia este mai mare decât cea din Serie A din Italia.

Este foarte important să controlăm aceste aspecte pentru a efectua o analiză și o lectură corectă a unei strategii.

Acest lucru se poate face cu oricare dintre ligile incluse în instrumentele noastre pre-joc și / sau Explorer.

De unde știi care ligă este mai profitabilă pe fiecare piață?

În instrumentul de backtesting puteți alege între diferitele piețe disponibile pentru a vedea ce ligi au performanțe mai bune în fiecare dintre ele. Și nu numai asta, dar puteți adăuga, de asemenea, filtre pentru cote reale, cote, statistici și / sau dungi, pentru a vă contura și proiecta strategia în cel mai bun mod posibil.

De asemenea, puteți face sisteme de echipă, unde puteți alege individual cele mai bune echipe pentru anumite piețe.

Puteți să-l încercați gratuit acum! Dacă aveți întrebări despre cele mai bune ligi pentru Peste 2.5, vă rugăm să ne lăsați un comentariu sau să ne contactați prin intermediul rețelelor noastre sociale.

De asemenea, verificați aici pentru mai multe informații despre Betpractice Studio!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️