Ce înseamnă Draw No Bet (DNB)? - Draw Market, pariu nevalid în pariuri sportive

draw nici un pariu featured ceea ce este

Când începeți cu pariurile pe fotbal și aruncați o privire printre cele mai populare piețe de pariuri sportive, veți observa că unele dintre ele pot fi confuze. Dacă ați întâlnit vreodată Draw No Bet sau DNB și nu știți ce este, nu trebuie să vă faceți griji. Vom explica ce înseamnă această piață și cum funcționează!

► Cum funcționează piața Draw No Bet?

Piața Draw No Bet (DNB) funcționează în același mod ca și piața câștigătoare a echipei locale sau în deplasare, numai că, în caz de egalitate, suma investită ne este returnată. De exemplu, pariem că echipa de fotbal gazdă va câștiga, iar dacă jocul se termină cu un egal, nu vom pierde sau câștiga nimic, iar dacă jocul se termină cu o victorie pentru echipa de fotbal vizitatoare, ne-am pierde investiția.

► Care este diferența dintre piața Draw No Bet (DNB) și Handicapul Asiatic 0.0?

Niciunul. În ceea ce privește funcționarea pieței pre-joc, nu există nicio diferență. De aceea, dacă dorim să intrăm pe aceste tipuri de piețe, este necesar să comparăm cotele, deoarece, în ciuda faptului că sunt aceleași în practică, uneori casele de pariuri oferă cote diferite și trebuie să profităm și să vedem care piață are cele mai bune cote.

► Când să pariezi pe piața Draw No Bet (DNB) sau Draw, pariu nevalid?

Folosind logica, vom intra pe această piață atunci când vrem să acoperim o posibilă egalitate -remiză- fără a duce la o pierdere a investiției noastre, ci mai degrabă la rentabilitatea acesteia. Desigur, acest lucru duce la o taxă mai mică decât dacă pariem pe victoria simplă a echipei gazdă sau în deplasare.

Dă-i un try sau Check out ghidurile noastre alte și tutoriale de pe blog-ulnostru! Dacă aveți întrebări despre această piață sau un alt lasă-ne un comentariu de mai jos și partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️