Ce este un Bankroll în pariurile sportive?

Când vorbim despre bancă sau bankroll în investiții de pariuri sportive ne referim la totalul banilor sau capitalului pe care trebuie să-l facem pariurile noastre . Putem vorbi despre bankroll-ul total prin adăugarea întregului capital pe care îl avem între toți operatorii cu care lucrăm și putem vorbi, de asemenea, despre bankroll-uri individuale dacă separăm fiecare bankroll de fiecare operator.

❓ Cât buget (bancă) este necesar pentru a începe în pariuri sportive?

Aceasta este o întrebare destul de frecventă în rândul celor care încep să cunoască lumea pariurilor sportive. Dacă vă puneți această întrebare, recomandarea noastră este să nu începeți încă să investiți bani reali în oricare dintre strategiile pe care le dezvoltați sau le-ați dezvoltat.

Cea mai bună recomandare pe care o putem face este să vă testăm strategia și să vedem rapoartele acesteia după câteva luni. În acest fel, veți avea o imagine de ansamblu a ceea ce vă puteți aștepta de la această strategie în viitor. Vorbim despre procentul de profit, rata de succes, taxa medie și este, de asemenea, foarte important să cunoaștem maximul. tragerea la sorți, sau ceea ce este același, cea mai mare serie de pierderi la care ne putem aștepta de la această strategie.

Cu toate aceste date este mult mai ușor să știi bankroll-ul necesar pentru a-ți dezvolta strategia, în special având grijă de cea mai mare serie de pierderi (max. Drawdown), deoarece cu aceste date poți gestiona mai bine ce miză să aplici la fiecare intrare și ce procent din bankroll-ul tău va reprezenta fiecare unitate.

📈 Cum de a crește banca rapid?

Dacă puneți această întrebare și cineva vă răspunde cu o metodă de a crește rapid banca, fugiți. Există mulți oameni interesați să-și vândă cursul, serviciul, instruirea, prima sau orice vor să-i spună pentru a vă vinde o formulă magică care, la fel ca toate celelalte, nu funcționează. Singura modalitate de a crește rapid o bancă este să riști o mare parte din ea iresponsabil și să pariezi că norocul este de partea ta. Dacă, dimpotrivă, doriți să luați acest lucru în serios și să-l tratați profesional, cel mai bun mod de a vă crește banca este să vă proiectați strategia, să aveți un bankroll adecvat pentru aceasta și să urmați strategia, din păcate nu există formule magice.

Puteți să-l încercați gratuit acum! Dacă aveți întrebări despre Bankroll vă rugăm să lăsați-ne un comentariu sau să ne contactați prin intermediul rețelelor noastre sociale

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️