Backtesting (Sisteme de pariuri)

Instrumentul Backtesting vă permite să verificați randamentul unui sistem în sezoanele trecute.
Vom putea analiza în timp randamentul, rata de succes, cotele medii, eșantionul și unitățile câștigate de ligi și echipe în funcție de filtrele pe care le vom adăuga și pe care le vom explica în acest articol.
Când mergem instrumentul Backtesting, apare un sistem implicit pe care putem începe să-l modificăm.

În acest ecran vedem 4 panouri

1. Raport de sistem
Aici putem vedea date despre randament, unități, raport de succes, eșantion, medie impară și tragere maximă. Putem vedea aceste date în funcție de toate sezoanele pe care le-am inclus, ultimele 7 zile, 30 de zile, Sezonul trecut și de la crearea sistemului

2. Rezultate backtesting
Aici avem ligile incluse și vom putea deschide fiecare dintre ele pentru a vedea jocul care a intrat istoric în sistem, împărțit pe ligă și cu aceleași informații ca în panoul de raport al sistemului.

3. System
Picks
Aici vedem informații despre jocul viitor (până la 5 zile) care vor fi incluse în sistemul nostru. Avem data, liga, meciul, casa de pariuri ciudată, adevărata impară și valoare.

4. Descrierea sistemului
Acest panou este locul unde vedem toate informațiile despre ligi, piețe, filtre, unități și toți parametrii cu care ne configurăm sistemul și pe care îi vom explica în acest tutorial.

Pentru a începe modificarea acestui sistem pentru a crea unul nou, trebuie să deschidem fereastra de filtrare care se află în partea din dreapta sus.

Înainte de a începe editarea și crearea unui sistem, trebuie să știți că atunci când doriți să salvați un sistem trebuie să mergeți în dreapta sus și să faceți clic pe buton “Salvați modificările într-un nou sistem”și avem, de asemenea, opțiunea de a suprascrie un sistem în cazul în care modificăm.

Îi dăm un nume și o descriere.
Pentru a încărca un sistem, mergem și la acel meniu, dar de data aceasta la prima pictogramă pentru a deschide meniul cu toate sistemele pe care le-am creat.
În acest meniu putem încărca sistemele, le putem șterge, le putem activa astfel încât pronosticurile să apară în Tabloul de bord și în aplicația oficială Betpractice Android, precum și să le împărtășim cu restul comunității.

Există 4 tipuri de filtre și în cadrul fiecăruia vom diferenția sub-filtrele. Puteți citi despre ele aici

Ți-a plăcut acest Tutorial? Lasă-ne un comentariu de mai jos sau partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️