?? Ce este Cash Out în pariurile sportive?

Cash out este o opțiune oferită de majoritatea caselor de pariuri care vă permite să închideți pariul înainte de sfârșitul evenimentului. Acest lucru permite utilizatorilor mai multă versatilitate atunci când iau decizii, deoarece pot reduce riscurile în funcție de circumstanțele meciului live.

În funcție de site-ul web pe care îl folosim, cash out-ul poate fi numit și recuperare, cash in sau închidere pariu printre alte nume.

Cum funcționează încasarea la pariurile sportive?

Să ne imaginăm că am făcut o intrare de 2 unități la câștigătorul local în meciul de fotbal Valencia – Villarreal și în minutul 70 echipa locală înscrie primul gol. În minutul 80 scorul este 1-0, dar echipa oaspete pare că ar putea marca golul care leagă. Dacă ne uităm la butonul cash out, acesta ne oferă să încasăm cu 80% din profiturile potențiale. Cu această situație, poate că suntem interesați să facem bani și să plecăm cu 80% din profit fără a risca ca echipa locală să marcheze obiectivul care leagă și să piardă toată investiția noastră.

Dar cash out-ul nu este folosit doar pentru a închide cu un profit, ci și pentru a se închide cu o pierdere. Dacă am făcut o intrare la mai mult de 2,5 goluri și în minutul 70 rezultatul este 0-0, cash out-ul ne permite să închidem pariul fără a pierde toată investiția inițială, cu riscul ca din minutul 70 să înscrie 3 sau mai multe goluri.

Prin urmare, cele două obiective ale cash out-ului sunt de a asigura profituri atunci când circumstanțele meciului ne favorizează sau de a minimiza pierderile atunci când meciul de fotbal nu joacă în favoarea noastră.

Când este mai bine să încasați?

După cum am menționat, a face cash out servește pentru a asigura profiturile sau pentru a minimiza pierderile, prin urmare, dacă ne aflăm într-una dintre aceste situații, încasarea ne va ajuta.

Cash out-ul poate fi folosit și ca parte a unei strategii. Există mulți utilizatori a căror strategie este de a face o intrare și de a obține un procent de profit sau de a pleca cu un procent de pierderi în cazul în care jocul merge prost. Acest lucru ar fi ceva aproape de a face sport de tranzacționare și ne-ar folosi concepte cum ar fi stop win și stop loss.

Ce este stop win și stop loss?

Câștigul stop este un concept de tranzacționare în care utilizatorul, ca parte a strategiei sale, stabilește un profit maxim în așa fel încât atunci când acest procent este atins, își închide intrarea și asigură profituri.

Stop loss este un concept de tranzacționare în care utilizatorul își închide intrarea atunci când atinge un anumit procent de pierderi atunci când meciul nu merge bine.

👉🏻 Încercați sau Consultați-vă celelalte ghiduri și tutoriale de pe blogulnostru! Dacă aveți întrebări despre această piață sau un alt lasă-ne un comentariu de mai jos și partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️