?? Ambele echipe nu vor marca. Ce înseamn? aceast? pia???

Piața de fotbal a ambelor echipe care nu vor marca poate apărea cu nume diferite în funcție de casa de pariuri cu care lucrăm, deși funcționarea sa este aceeași în toate. În acest articol vom explica ce este acea piață și care sunt cele mai bune scenarii pentru a paria pe această piață.

► Cum se comercializează ambele echipe să nu marcheze?

Într-un articol am explicat anterior cum va marca piața ambelor echipe, iar în acest caz avem cazul opus. Vom câștiga acest pariu dacă cel puțin una dintre cele două echipe nu înscrie un gol . Pariul nostru va fi considerat pierdut dacă la un moment dat în meci ambele echipe au marcat cel puțin un gol.

De exemplu, rezultatele câștigătoare ale unui pariu “ambele echipe nu vor înscrie” sunt 0-0, 0-1, 4-0, sau 0-7. Am pierde pariul dacă rezultatul este 1-1, 2-1, 1-2, 3-2 sau orice alt rezultat în care ambele echipe marchează cel puțin un gol.

► Cele mai bune ligi pentru piață ambele echipe nu vor marca.

Deși poate părea o sarcină dificilă, cu instrumente precum Betpractice Studio putem identifica acele ligi care în acest sezon (sau mai multe sezoane) au un rezultat bun pe piața ambelor echipe nu vor marca:

ambele echipe nu marcheaz? pariurile pe pia?a pariurilor
Cel mai bun rezultat al ligii pentru "ambele echipe nu vor marca"

În Backtesting

am adăugat toate ligile disponibile, piața “ambele echipe nu vor marca”, sezonul actual și am filtrat prin cote reale cu un impar real maxim de @ 1,8, dacă convertim impar real într-un procent ne dă 55,6%, adică , am filtrat pentru a include doar acele jocuri care au cel puțin 55,6% posibilitatea ambelor echipe de a nu marca.

După cum putem vedea în coloana Randament, există ligi foarte profitabile precum cea austriacă, iar altele nu la fel de profitabile ca prima germană, dar totuși cu randamente foarte mari care ne oferă o anumită siguranță atunci când facem investiții viitoare.

Trebuie să ne amintim întotdeauna că randamentele din trecut nu asigură sau garantează beneficii viitoare, dar ele oferă securitate și încredere investițiilor noastre.

► Când să pariezi pe piață ambele echipe nu vor înscrie?

În mod normal, atunci când începem să creăm un sistem sau o strategie axată pe piață “ambele echipe nu vor marca”, studiul este de obicei început să caute echipe cu un trend sub, ceea ce înseamnă că există puține goluri în meciurile lor. Această abordare poate fi corectă și are sens, deoarece este un gând logic, dar am lăsa deoparte multe echipe care sunt marcatori și, în același timp, au o apărare bună și nu recunosc goluri.

În instrumentul Betpractice pre-joc puteți utiliza statistici și filtre de dungi și le puteți combina cu cote și filtre de cote reale, acest lucru vă permite să fiți foarte versatil atunci când vine vorba de abordarea unei strategii. De exemplu, puteți combina obiectivele medii cu o serie de jocuri de fotbal cu mai puțin de 2,5 goluri și puteți adăuga o medie de posesie a echipei.

Vă recomandăm ca utilizatorii de cercetare zeci de statistici și dungi disponibile în instrumentul de pre joc pentru a le combina și de a găsi echipe care sunt profitabile în această piață.

👉🏻 Încercați sau Consultați celelalte ghiduri și tutoriale de pe blogulnostru! Dacă aveți întrebări despre această piață sau un alt lasă-ne un comentariu de mai jos și partajați-l cu prietenii tai!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Get Started Now!

It’s time to take your bets to the next level!
Select the package that suits you and get started now!
Try for FREE No credit card required!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca noi pe social media și rămâi la curent!

Facebook
Twitter

Legate de posturi:

Most Recent Posts

Subscribe For Instant Updates!

✉️ Get first the latest News, Exclusive Updates and Offers! ✉️